Tulossa myyntiin Mansen blogikirppikselle 3.4.

Mansen  blogikirppis lähestyy kovaa vauhtia eli ensi viikon sunnuntaina (3.4.) kirppistellään varmasti mukavissa ja tiiviissä tunnelmissa. Tällä viikolla oli asian tiimoilta radiohaastattelua ja Aamulehtikin huomioi meitä taas todella ihanasti. Kiitos jo tukäteen laajasta näkyvyydestä näille kanaville.


Täällä jokainen löytää varmasti jotakin ostettavaa. Ja tietysti tule tutustumaan meidän designyrityksiin, heidän tuotteisiin ja tarjouksiin. Postauksen lopussa näet tapahtuman julisteen. 

Olen aloittanut tavaroiden kaivelun ja hinnoittelun, sillä ensi viikko on todella kiireinen. Aloitan uudet työtkin ensi viikolla. JAIKS! Minulla on myynnissä mm. astioita, tyynyjä, kynttilälyhtyjä, säilytyskoreja, lastenvaatteita, vilttejä. Tosi paljon kaikkea, sillä konmarittaminen on lähtenyt ihan käsistä. Hyvä niin. Nämä tavarat eivät(?) tuota minulle enää iloa, mutta jollekin toiselle voi tuottaa. Jotkut tuotteista ovat ihan uusia -kaappiin unohtuneita, joten on aika päästää ne uusiin koteihin.

Tämä Valencia-pannu vielä mietinnässä, että tuonko myyntiin.
Tyttömme haluaa luopua omasta mustasta Brion leikkihellasta ja altaasta, ja on mitä ilmeisemmin itse kauppaamassa ne kirppiksellä. Hänellä on tietty hintapyyntö mietittynä valmiiksi ja ei ole vissiin siitä valmis tinkimään yhtään :D Hän ilmoitti ostavansa rahoilla ruokaa, vaikka emme ole kyllä nälkää päässeet näkemään. Yritän puhua vielä siitä uudesta polkupyörästä :D


Minä mietin vielä, että raaskinko tuoda myyntiin Arabian Valencia kahvipannua. Pannu vie kaapista ihan liikaa tilaa ja meillä ei ole sille kyllä mitään käyttöä. Harkitsen vielä, mutta ehkä se siellä nähdään...tai sitten ei.


Kannattaa tulla jo ihan fiiliksen takia Mansen blogikirppikselle ja suosittelen tulemaan kyllä ajoissa jonottamaan googie bagiakin, sillä sen sisältö on tosi makee. Huikeita yhteistyökumppaneita tälläkin kertaa mukana. Ja tietysti tapaamaan meitä bloggareita.

Bloggareiden sneak peekeja myytävistä pääset katsomaan Mansen blogkirppiksen tapahtuma-sivulta. Klikkaa itsesi tapahtumaan mukaan, sillä näet ehkä ensi viikolla myös pienen pieniä paloja googie bagin sisällöstä. Voin luvata, että tulet näkemään vilauksen meidän ikiomasta kassista! Olen niin innoissani tästä kaikesta!

Nähdään sunnuntaina 3.4. Finlaysonin alueella, Vooninki. Osoite on Väinö Linnan aukio 13. Kyllä jono kertoo, minne pitää tulla. Ovet avautuvat klo 11. Laita jalkaan mukavat kengät, varaa avoin ja hyvä mieli mukaan sekä käteistä rahaa. Muista varautua jonottamiseen tälläkin kertaa, vaikka tila on paljon suurempi.


Nähdään kirppiksellä! 20 myyjää, 5 designyritystä, Huiput yhteistyökumppanit!Huom! Ei ennakkovarauksia ja pidätän oikeuden muutoksiin.

Comments

  1. Voi suloinen tyttö sinulla ja hienoa, että hän oma-aloitteisesti malttaa luopua tavaroistaan. On kyllä niin upea tapahtuma tulossa, mahtavaa olla mukana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hän tykkää kans konmarittaa, kun huomaa miten vähemmän tarvitsee huonettaan siiovota. Ootan ensi viikkola innolla ja jännityksellä, ihanaa kun oot mukana.

      Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.