Viikonlopun menovinkki |Mega Outlet 2016|

Tulin nopsaa vinkkaamaan, että Tampereella on huomenna Mega Outlet Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Tarjolla on merkkivaatteita, kenkiä, laukkuja, meikkejä ja paljon, paljon muuta. Kaikki yhden ja saman katon alta! 

Tapahtuma järjestetään neljättä kertaa. Tapahtumassa on mukana niin maahantuojia kuin pienyrittäjiäkin upeine tuotteineen. Löytöjä outlet-hinnoin.

Messuilla ovat pienet kotimaiset designalan yrittäjät ensi kertaa tapahtumassa mukana. DESIGNkorttelissa on mukana, OmanaHumbugi AccessoriesMioMao ClothingAteljee Keltainen TaloStudio HalonenSokru ja Minzi

Omanalla on ainakin ihan huipputarjous messuilla eli Huikea Pikkutimantti värillisellä johdolla (ei mustalla johdolla)  – 40 %! Lisäksi supersuositut Salamatkustaja-korut –20 %.
Mukana menossa myös lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden myyntitapahtuma Väripommi Suosittuja ja laadukkaita lasten tuotteita huipputarjousten kera. Kannattaa mennä tsekkaamaan Kuopuksen osasto.


Tapahtumaan on vapaa sisäänpääsy ja arvontoja pitkin päivää. Maksuton pysäköintikin. Jää rahaa shoppailuun ;)Ehkä mä meen tänne huomenna -ensimmäistä kertaa! Ootko menossa? Ryysistä varmaan odotettavissa.

Comments