Blogimuijat kokkaa huippukokkien kanssa

VIHDOINKIN minulla on aikaa keskittyä konelle ja palata ajassa pari viikkoa taaksepäin Mansen blogikirppis viikonloppuun. Muijat blogien takaa valuivat kamoineen Tampereelle jo lauantaina etkoille ja tapahtuma onkin saanut nimekseen Blogimuijat (+ Makke) Mansessa. Tapasimme Vooninki- salissa, sillä saimme laitella pöydät kuntoon ennen yhteisen ohjelman aloittamista. Huhhuh mikä urakka roudaamisessa olikaan, mutta ensi kerralla toivottavasti pääsemme helpommalla, sillä mulle on vähän lupailtu ihka uudet pöydät tapahtumaamme. Joo-o, voi sen jo paljastaa, että  Mansen blogikirppis tulee taas! Merkkaa kalenteriin 9.10. Mutta mennään nyt lauantain etkoihin.

Mietin alkuvuodesta, että mitä ihmettä me voitasiin tehdä lauantain etkoilla ja keksin ehdottaa tamperelaiselle huippuravintoloitsijalle, että "Mitäs jos SÄ tulisit paikanpäälle ja me kokattas yhdessä." Ajatus oli todellakin Arto Rastaan mieleen, joka on hiljattain avannut välimerellisen Dining26 by Arto Rastas- ravintolan Aleksanterinkadulle. Arto ja Juho Rajamäki saapuivat Vooninki- salille iltapäivästä esivalmistelemaan illan kokkausrupeamaa. 

Me katoimme pöydän nätiksi mix and match- meiningillä ja aloimme tosi toimiin. Rastaan johdolla meidät muijat jaettiin ryhmiin ja aloimme kukin valmistamaan ruokia ohjeistuksen mukaan. Kaikki ruoat aina viiden minuutin pikamajoneesista pitaleipiin tehtiin itse. Blogimuijien ilmeet olivat melkoiset, kun ilmoitettiin, että jälkkärin valmistuksessa tarvittiin mm. ilokaasua ja hiilihappöjäätä. Olihan se komeen näköistä touhua -uutta ja jännittävää.Tapahtuma oli niin rento, vaikka kaikkia taisikin vähän jännittää ruoanvalmistus huippukokkien valvovien silmien alla. Mutta kamerat räpsyivät, nauru täytti salin ja me onnistuimme valmistamaan ruoat ja ne oli erittäin hyviä ja maistuvia. Ennen tietenkin, kun kukaan sai käydä kiinni ruokiin, sekä me että kokit kuvasivat minkä kerkesivät -niin luonnollista, eikä siinä ollut mitään kummallista.
Kävimme vihdoin ison pöydän ääreen nauttimaan ruoasta ja juomasta. Ruokailun lomassa saimme nauttia musiikista, sillä mieheni Pena esiintyi meille muutaman kipaleen verran. Hänen singlensä julkaistiin Mansen blogikirppis goodie bagissa yhdessä Arto Rastaan kanssa. 150 goodie bagiin ujutettiin sinkku, jonka takapuolella on tarjous Dining 26- ravintolaan.  Näyttäkää ihmeessä levyä ja käyttäkää tarjous hyväksenne, ketkä sellaisen saivat. Tätä tarjousta ette saa mistään muualta.


PENA (kuva Sula Mahollisuus)

Iltaa olisi ollut ihana jatkaa vaikka kuinka myöhään, mutta minun piti mennä hakemaan tyttö kotiin kylästä ja kyllähän se väsy painoi silmää. Yövieraaksi sain ihanan Lyden Talosta koti- blogista.


Miten huipun porukan kanssa sitä saakaan nauttia näin erikoisista päivistä. Tää on niin parasta!!! Olen kiitollinen näille kaikille ihanille tyypeille.  Ensi syksyn etkot jo mielessä -oottakaas vaan :D

Erityiskiitos Arto sulle ja Juholle, kun tulitte mukaan -ihan sairaan huippua! Sekä kiitos illan sponsoreille Minna Wallius (Tampereen kauppahalli), Juvenes (astialaina), Puketti (kukat), Altia (juomat). Sekä Marks & Spencer. He lahjoittivat bloggaajille goodie bagit, jotka sisälsivät tuotteita aamun herkkuhetkeen.

Mukana menossa ihanat ja rakkaat:

Comments

 1. Mä oon kyllä ens kerralla niin mukana :)

  ReplyDelete
 2. Kiitos ihana, kun järkkärit meille taas niin kivan tapahtuman <3

  ReplyDelete
 3. Ihanaa oli! Toivottavasti pääsen ensi kerrallakin mukaan, sattuu vaan justiinsa niin samoihin aikoihin kuin meillä monet lasten synttärit että saas nähdä :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. oli ihanaa. sä tiiät päivämäärän. mukana oot tietysti.

   Delete
 4. Aivan ihana tapahtuma! Sinä olet kyllä sellainen mimmi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. ihan huippu kyllä. mä nyt vaan oon tämmönen.

   Delete
 5. Kiitos, oli ihanaa olla mukana ja päästä leikkimään hiilihappojäällä ja ilokaasulla :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli kyllä huikeeta ja hyvän jälkkärin teitte!

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.