MANSEN BLOGIKIRPPIS - JÄTTIMENESTYS

HUH HUH! Väsynyt, mutta erittäin onnellinen! Tähän samaan syssyyn aloitin vielä uudessa työssä tänään. MUTTA...

...toinen Mansen Blogikirppis on nyt sitten takanapäin! Miten voin pukea tämän kaiken sanoiksi. Ensinnäkin ISO KIITOS! Huikee päivä kertakaikkiaan!

Tavoitteena oli saada tonni täyteen ja sehän ylitettiin hienosti!


Kiitos teille kaikille kirppiksellä käyneille, bloggaajille ja tapahtumatalkoisiin osallistuneille sekä yhteistyökumppaneillemme. Mansen blogikirppiksellä ehti käydä n.1100 ihanaa asiakasta. Nämä kukkaset ovat kiitokseni teille.


Kun saavuin paikanpäälle klo 9.05, olivat ensimmäiset jo oven takana jonossa. Väinö Linnan aukiolla kiemurteli aivan älytön jono jo 10 aikaan. Minä hykertelin tyytyväisenä, kun näin miten paljon teitä olikaan jonossa. Tiesin, että olimme onnistuneet. Kahden ensimmäisen tunnin aikana komeat ja helkkarin hyvää juttua heittäneet portsarimme päästivät sisään yli 1000 innokasta kirppistelijää!


EKAT
NYT SE ALKAA!
Nämä herrat pitivät tarkkaa lukua ja toivottivat teidät tervetulleiksi kirppikselle.

Tällä kertaa meidän tilana toimi Vooninki-sali ja sehän toimi kuin junan vessa -täydellisesti! Onneksi te, hyvä kirppiskansa olitte iloisella mielellä ja oikealla asenteella liikenteessä, vaikka sää olikin hieman kolea ja taivas harmaa. 150 ensimmäistä asiakasta saivat makeen googiebagin. Tämä kassi oltiin varta vasten suunniteltu tapahtumaamme. Kiitos kasseista Kuvatikkaukselle ja Ainoa Graphic Design:lle kassin mielettömän upeasta ilmeestä ja logosuunnittelusta.


Postauksia on tulossa vielä muutamia, kuten lauantain etkoista ja muusta. Nyt väsy painaa silmää, mutta ISO KIITOS!!!

Bloggaasitko sinä muuten jo tapahtumasta tai olet bloggaamassa. Laita viestillä postauksesi, niin julkaisen niitä Mansen blogikirppiksen sivulla, klik

Bongaatko muuten itsesi videolta? "Toiset ne miettii, toiset vaan menee ja tekee". On erittäin osuvasti sanottu. Ja voin tässä paljastaa, että Mansen blogikirppis tulee taas - uusin kujein. Syksyllä tavataan. Pyörät pyörii....

Comments

  1. ISO kiitos itsellesi! <3 Mahtava viikonloppu joka huipentui sunnuntaina. Oli kunnia olla mukana

    ReplyDelete
  2. Ihan mahtava juttu! Toivottavasti syksyllä ennättäisin mukaan :)

    ReplyDelete
  3. Ihan tosi mahtavaa ja varmasti mieletön fiilis! Yesss:)

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.