NOUKI showroom

Vinkkinä tamperelaisille ja muille, että NOUKI on avannut showroom myymälän Kalevaan osoitteeseen Sammonkatu 7. Showroom on avoinna torstaisin klo 16-18, mutta kannattaa koputella ikkunaan, jos ovat paikan päällä ;)

Piipahdin NOUKIn showroomin avajaissa pikaisesti huhtikuun alussa, Mansen blogikirppiksen kiireiden keskellä. Leppoisa tunnelma ja kera kuohuvan, ihastelin uutta kevään mallistoa. Upeat värit ovat uudessa mallistossa.

Kahden ihanan ja taitavan suunnittelijan (Anna Reilin ja Saara Naskali) kätösissä syntyvät nämä pirteäprinttiset vaatteet ja korut. Nyt valikoimissa on myös ihanat bikinit, jotka ois kivat kesäksi, jos ois vaan bikinikunnossa.  

NOUKI on perustettu vuonna 2015. Aikaisempia postauksia Noukista näet täältä ja täältä. Että mä rakastan tuota mekkoani, joka näkyy hyvin ekassa postaus-linkissä. Ja instasta mekko on varmaan tuttu.Vinkkinä helsinkiläisille ja muillekin tiedoksi, että Helsingin Sokoksella on avoinna Pop up-kauppa, jossa on on NOUKIn lisäksi seitsemän muuta design-yritystä. Sieltä löytyy Noukin lisäksi mm. Uhana Design ja Papu Design. Pop up on auki heinäkuun loppuun. Hyvä TAMPERE, joka jyrää Helsingissä!

Comments

  1. Tarvitsee mennä joku kerta käymään, kun tuolla päin kaupunkia seikkailee :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.