Tonni rikki

Ei ole liian myöhäistä muistella huikeaa Mansen blogikirppis -viikonloppua. Palataan ensiksi kirppis aamuun. Heräilin hyvissä ajoin ja laitoin kahvin tippumaan. Kaarroin Talosta Koti-blogin Sannan kanssa Finlaysonin aukiolle klo 9.05 ja näin ensimmäiset ihmiset jo jonossa. Ensimmäinen ajatus oli, että "Päivästä tulee huippu". Yrittäjät alkoivat laittamaan pöytiään kuntoon ja kävin läpi ohjeistukset "portsareiden" ja muun henkilökunnan kanssa ja sitten lähinnä ihmettelimme kasvavaa jonoa, joka kiemurteli pitkin poikin aukiota. Kaikilla meillä oli perhosia sopivasti vatsan pohjassa ja hymy herkässä.


JONOOOOO!
Ekat asiakkaat astelivat sisään tasan klo 11 ja tapahtumassa teitä kävi about 1100. KIITOS siis kaikille teille! En voi olla kuin tyytyväinen. Salaa toivoin, että tonni paukahtas rikki ja sehän meni tarkalleen klo 13.12. Tuon jälkeen väkeä vielä tulvi sisälle, joten huima määrä kävijöitä mahtui kolmeen tuntiin. HUIKEAA!  Ihan älyttömiä juttuja oli myynnissä bloggaajien pöydissä ja kuhina oli melkoinen. Ja jokainen bloggaaja ja yrittäjä oli tyytyväinen tapahtumaan ja myynteihin. Ja te asiakkaat olitte hyvällä ja iloisella tuulella koleasta säästä ja jonottamisesta huolimatta. Me onnistuimme tässä uudessa paikassa UPEASTI teidän takia!

ENSIMMÄISET ASTUVAT SISÄLLE!
RAUTATIELÄISTALON  PÖYTÄ.
YRITTÄJIEN AARTEITA
SUKLAATA SAATANA! (Ainoa graphic design)
MUSTA OVI -TYYLIKKÄIN ESILLEPANO
HUIPUT YRITYKSET MUKANA!
IHANAT RETROT (SULA MAHDOLLISUUS)

JENGIÄ RIITTI

LOPPUROUDAUS MENOSSA! KIITOS KAIKILLE AVUSTAJILLE!
150 ensimmäistä asiakasta sai makeen goodie bagin. Meidän ihanat ja reippaat bloggarit Annica ja Viivi jakoivat kassit melko nopsaa keikkumaan onnellisten olkapäille. Oli hienoa kuulla myöhemmin, kuinka nämä Mansen blogikirppikselle varta vasten suunnitellut kassit näkyivät Tampereen katukuvassa. Toivottavasti törmään niihin myös jatkossakin. Kassin suunnitteli Ainoa Graphic Design ja kassit sponssasi Kuvatikkaus. Kassista löytyi melkoinen herkkupaketti. 

Kassista löytyi mm. Penan ja Dining26 By Arto Rastas- ravintolan yhteistyössä tehty sinkku. Niin nerokasta ja erilaista markkinointia. Sinkun takakannessa on tarjous Dining 26 -ravintolaan, joten kannattaa napata levy kassiin ja mennä herkuttelemaan. Levyn kansia esittämällä saa kaksi dining menua yhden hinnalla. Ja levyn pari biisiä kannattaa laittaa kuunteluun, jos et vielä ole kuunnellut.

Goodie bagin sisältö + tarjoukset

Kassin sisältöä sponsoroi Dining26 lisäksi Finlayson, Herbina, Marks& Spencer, Raikastamo, Keinuhongan tila ja lisäksi kassista löytyi liuta yhteiskumppaneidemme hyviä tarjouksia. Ihan älytön sisältö oli siis tarjolla 150:lle ensimmäiselle asiakkaalle ikää ja kokoa katsomatta.


Tila oli niin toimiva ja kaunis, että Mansen blogikirppis on jälleen samoissa tiloissa 9.10. Uusia ja tosi kivoja (uusia) juttuja on myös tulossa tapahtumaan. Myyntipaikat meni kyllä hetkessä loppuun saman päivän aikana. Ehkä voi tulla peruutuksia, mutta voin paljastaa, että uusia vahvistuksia bloggaajarintamalla on syksyllä mukana. 

Olisi kiva kuulla, kävitkö sinä tapahtumassamme ja mitä jäi käteen? 

KIITOS!


Comments

 1. Meillä oli kyllä aivan huikea viikonloppu ja uskon, että syksyllä saadaan vielä huikeampi tapahtuma!

  Kiitos kun pääsin mukaan kokemaan tämän <3

  ReplyDelete
 2. Onnea vielä upeasta tapahtumasta! Varmasti tosi hyvä fiilis :)

  ReplyDelete
 3. Tosi hienolta näyttää, kiva että tapahtuma saa jatkoa!

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.