Vooninki

Mansen blogikirppis on ihan ovella ja meidän tila on todella upea. Ihan kuulkaa pyöryttää tuon tilan kauneus. Me bloggaajat keräännymme huomenna jo Manseen ja voitte myöhemmin blogeista lukea, mitä me huomenna oikein touhutaan. Instagramia kannattaa kyllä seurata hyvinkin tarkkaan, niin näet HETI huomisen tunnelmia.

Hashtageilla ‪#‎blogimuijatmansessa‬ ‪#‎tampereellatapahtuu löytyy instasta. 
Tässä meidän instatilit, joita kannattaa huomenna nyt ainakin seurata:

@mustaovi @voikukkapelto @sateenkaaria_ja_serpentiinia @keskipiste 
@countrysally @lyde_talostakoti@callithomeblog @cremewanilla @sulamahdollisuus 
@retromoderni @visuaalisestivaativa @katja_oeblog @vaiheissa @rautatielaistalo @marja_koo 
@reelinki @dioriina @suvizubi @piiakalliomaki @koti7 @pilviraitti @sisustuscoco @jenni_torson_takaa

Kaikilla meillä taitaa on vähän perhosia vissiin mahanpohjassa huomisen suhteen. Hyvä niin.


Jos nyt vielä kerran sitten, niin Mansen blogikirppis tulevana sunnuntaina 3.4.2016 Tampereen Finlaysonilla, osoitteessa Väinö Linnan aukio 13 (Vooninki), klo 11-14.

Tapahtumassa jaetaan taas Goodie bagit. Tällä kertaa 150 ensimmäiselle asiakkaalle. Viime vuonna jonoa alkoi syntyä jo hyvissä ajoin ennen ovien avautumista, joten tosi ajoissa kannattaa olla liikkeellä, jos mielii saada Goodie bagin. Varmasi vähän väljempää ja kenties mukavampaa on kierrellä tuolla tapahtuman loppupuolella. Me ollaan siellä ihan 14 asti jokainen paikanpäällä, niin kerkee kyllä näkemään ja ostamaankin kaikkea ihanaa. Tapahtuman facesivulta pääset näkemään bloggajien ja yritysten houkuttimia. Tervetuloa!

Nähdään sunnuntaina!

Comments

 1. Todellakin on perhosia mahassa :D Upea paikka meillä on kyllä tänä vuonna!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli kyllä huikea paikka! Kiitos kun olit mukana <3.

   Mansen blogikirppis tulee taas -uusin kujein.

   Delete
 2. Hei! Ketkäköhän tämän tapahtuman järjestivät? Minua nimittäin harmitti monen jonottajan puolesta se, että mammat, jotka tulivat näiden taaperoiden ja pikkulasten kanssa saivat kaksi goodibagia - toinen itselle ja toinen "lapselle". Mielestäni tämä oli väärin. Itse kyllä sain goodiebagin myös, mutta että mammat pikkulastensa kanssa saivat kaksi goodiebagia. Yksikin nainen oli ehkä 3-4v poikansa kanssa ja poika oli saanut oman goodiebagin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, kiitos kun kävit tapahtumassa. Ymmärrän joo sun pointin tosi hyvin, mutta emme voineet olla antamatta kassia lapsille, varsinkin kun he itse sitä pyysivät. Mutta ensi kerralla voisi tosiaan olla järkevää, että lapsille varattaisiin omat pikku lahjat, koska kassin sisältö on kuitenkin enemmän aikuisille suunnattu.

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.