Luurin uumenista_seuraa instassa

Moikka moi! Moni teistä viettää tänään varmaan vapaata ja huomennakin ja nauttii ihanasta kesäilmasta. Minä menen töihin ja mielelläni menenkin eli NAUTTIKAA. Tosin mua himottas ihan hulluna kaikki pihatyöt ja istutuspuuhat, puutarhallakäynti sekä kesäkukkien istuttaminen, mutta ehtiihän sitä... Vai uskaltasko sitä laittaa miestä asialle, kun itse olen niin kiireinen? Siksi ei sisustusrintamallakaan ole tapahtunut mitään -villakoirat vaan juoksevat jaloissa. Joku joutilaampi vois näyttää imuria pikkasen lattioille.

Kiireisen naisen elämää voit seurata INSTASSA, yritän edes sinne ehtiä päivittämään elämänmenoa. Nämäkin kuvat ovat sieltä. Väliin tulee sisustuskuvaa ja väliin nappaan kuvan upeasta mekkolöydöstä tai kukkamerestä, joka ohi kävelen. Usein kuvissa vilahtelee myös koirulimme, joka usein jää tuijottamaan minua ikkunan taakse kun lähden. Ja odottaa tuossa, kun tulen kotiin 

Hyppää mukaan, KLIK!

Kukkameri kadulla.
Sisustus-räps
Väliin vähän kuohuvaa- rentouttaa.
Uusi pöytä.

Messu-piipahdus. Parolan Rottingin osasto.
"Onko sun taas pakko lähteä"
Päivän asua.
Upea mekkolöytö Helsingin reissulta.
Nähdään instassa! Voit vinkata tähän oman tilisi.

Comments

 1. Onpas ihana kuva-aarre, vau!
  Mahtavaa päivää!

  -Isla
  http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/you-are-perfect.html
  (uusi blogi, tervetuloa kurkkaamaan!)

  ReplyDelete
 2. Hei! Mikä tuo kiva kello on?

  ReplyDelete
 3. Kelloon Leijonakello, mutta siinä on Punavuoren Ranneke- ranneke. Vaihdan kelloihin tosi usein rannekkeita - aina asujen mukaan.

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.