Nuoren miehen vaatekaapilla

Kaupallinen yhteistyö

Poikamme on melkein aina ollut tarkka vaatteistaan, vaikka aina äitistä ei ehkä ihan siltä tunnukkaan, kun väliin katsoo vaikka kouluun lähtöä ;). Poika on saanut jo monen monta vuotta valita ihan itse vaatteensa, enkä ole siis turhaan ostanut hänelle vaatteita kaappiin roikkumaan käyttämättöminä. Tänä keväänä olin suunnitellut uusivani yhdessä nuoren miehen kanssa vaatekaapin sisältöä, sillä katalogista tilatut vaatteet alkoivat olemaan jo niin käytettyjä ja pieneksi jääneitä. Sopivaan saumaan siis Seppälä otti yhteyttä ja ehdotti yhteistyötä. Yhteistyö tapahtuu Tampereella sijaisevan Tullintorin Seppälän kanssa ja teemme yhteistyössä muutaman postauksen tässä kevään/kesän aikana. Minulle oli heti selvää, että keskityn ensimmäisessä postauksessa nuoren miehemme vaatteisiin.

Olen aina pitänyt Seppälän nuorisopuolen vaatteista, sillä mitkään niin printtiprintti (Star Wars yms.)-jutut ei oikein iske minuun eikä poikaan enään. Menimme siis eräs lauantai tietysti yhdessä kohti Tullintorin Seppälää. Minusta hän osasi ihan itsenäisesti valita kivat ja yhteensopivat vaatteet koko valikoimasta. Ainoa ehto minulla oli, että yhdet siistemmät housut pitää valita, eikä pelkkiä olohousuja.

Poika tykkää tosi mukavista vaatteista. Ne eivät saa kiristää eikä puristaa ja lahkeet eivät saa olla liian kaposet. Hän tykkää selkeästi sinisestä, harmaasta ja yllättävästi myös limestä pikkuripauksin. Nuorempana jalkaan kyllä meni keltaiset tai jopa punaiset housut -enää ei. Valitut vaatteet ovat ihan kantajansa näköisiä ja oloisia.

Muistan hyvin näyteikkunoista Seppälän "Oman Elämänsä Supermalli"-mainokset. Ihana idea, että suomalaisuus on hyvin vahvana esillä markkinoinnissa. Kampanjoissa käytetään siis kaiken ikäisiä ja -kokoisia -ihan tavallisia malleja. Ja nyt kun poikakin on käynyt parturin saksien alla kuvien ottamisen jälkeen, niin on kuin mallipoitsu. On hän tosi cool ;)

Seppälä-liikkeitä on Suomessa ja Virossa yli 100, joten lähin Seppälä on todellakin lähelläsi. Seppälän muuten lanseerasi huhtikuussa makeen Antti Tuisku-malliston, joka on minusta tosi näyttävä ja ihanan rento. Antti on sanomansa mukaan verkkareiden suurkuluttaja, niinkuin tuo meidänkin poitsukin, mutta valitettavasti hän ei mallistolle lämmennyt. Tytär taasen ois ottanut kaikki malliston vaatteet, jos vain koot ois osunut kohdilleen.  Miksiköhän? Mä kyllä haluan sen ihanan swetarin ylleni. Varmaan ihan älyttömän mukava päällä.

"Antti Tuisku by Seppälä -malliston tuotteet on suunniteltu edustamaan Antin sporttista elämäntyyliä, mutta ovat samalla myös tyylikkäitä ja tietenkin sopivia Seppälän sopiville asiakkaille. Tuotteissa on panostettu materiaaleihin ja yksityiskohtiin."

Nythän on muuten juhlakausikin kuumimmillaan ja Seppälä on täynnä ihania ja hyvänhintaisia juhlavaatteita. VINKKINÄ, että juhlavaatteet ovat -25 % alennuksella. 24.5. asti myymälöissä ja verkkokaupassa. Valikoimat vaihtelevat myymälöittäin. Nyt kannattaa siis kipittää Seppälään.

Lisää postauksia on yhteistyötiimoilta on tulossa, kuten omat valintani tälle kesälle. Loppuun kollaasi, mitkä omaa silmää miellytti pojan vaatevalintareissulla. Kuvat on otettu Tullintorin myymälästä.


Mistä te löydätte mukavia vaatteita 12- vuotiaalle?

Comments

  1. Hyvätä näytti nuori mies uusien vaateiden kanssa.

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.