Unelma

Nyt on tärinä päällä, ja se tunne sisällä kun ei meinaa osata rauhoittua millään. Olemme pidempään puhuneet kodin vaihdosta ja muutosta -välillä ihan jopa aikuisten oikeesti. Nyt me oltas sitten kyllä ihan tosissamme ja INNOISSAMME. Ja voi vitsit miten ideat lentää. Katsotaan miten meidän käy tämän unelman kanssa. Voi olla, että homma kaatuu ihan alkumetreille ja nuolemme haavojamme pitkään. Mutta nyt haluan hetken ideoida tätä uutta ja kahlasinkinkin Pinterest-tiliäni lävitse. Tuttu retromoderni-tyyli jatkuisi siellä uudessakin. Tiättekö sen tunteen, kun ajattelee, että uusi koti on löynyt. DÄÄÄÄÄM!


Comments

 1. Replies
  1. Nyt pitäs vaan lopettaa haaveilu ja toteuttaa se.

   Delete
 2. OO.. kade kade kade! Mä vain haaveilen muutosta mutta muu perhe todellakaan ei... Oon muuttanut elämässäni tasan kolme kertaa ja nyt alkaisi selkeästi olla seuraavan muuton paikka. Kuvittelen jopa tietäväni millaisen kodin haluaisin... tosin ideoita on kans pää niin täynnä että voisi valinnanvaikeus yllättää :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Me ollaan oltu aloillamme jo kuusi vuotta, eli aika ois vaihtaa maisemia :D Valinnanvaikeutta se taitaa kaikilla olla, mutta mielummin se rohkeampi kuin lällympi vaihtoehto sanon minä.

   Delete
 3. Mielenkiinnolla jään odotamaan uutisia ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. On tää jännää. Pohjakuvat hyppysissä. Täytyy tulostaa useampi, sillä ekat täynnä jo kalusteita ja viivoja.

   Delete
 4. Yhtä aikaa ihana ja aivan hirveä se innostuksen tunne, kun upea koti löytyy. Huiii, se taitaa olla menoo nyt. Pus! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täällä oltas kyllä menossa jo. Pus pus <3

   Delete
 5. Iso peukalo ja sydän täältä ♥ Kohti unelmia, aina!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, katsotaan miten meidän käy.

   Delete
 6. Mulla on aavistus, mutta jään kuulolle. Tsemppiä ja toivottavasti onni on myötäinen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa-jaa ;) jännä nähdä miten homma etenee kun päästään pian sisälle tutkimaan paikkoja.

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.