Ilmaista ja kaunista

Moikka moi,

kesä pitänyt ulkona ja poissa koneelta. Meillä on vietetty myös synttärijuhlia ja huomenna loppuu koulu. Uskomattoman nopeaan tämä aika vaan kiirii. Meillä täällä myös etenee hommat, eli talo valmiiks-projekti, sillä lopputarkastus häämöttää ja enää ei haeta jatkoa. Ensi viikolla pääsemme vihdoin katomaan sitä unelmaa, josta muutama postaus sitten  vihjailin.

Pihassa kasvit kukkivat nyt oikein iloisina ja nappasin maljakkoon vuorikaunokin oksia. Tykkään tästä ihan hirmuisesti. Omasta pihasta on kiva napsia kukkia ja se on ilmaista kauneutta.
Myös teiden pientareet kukkivat iloisesti. Koirnaputket rehottavat ja lupiinit ovat jo täydessä kukassa. Koiralenkillä tuli muutama koiranputkenoksa napsastua maljakkoon ja meillä koristaa vielä hetken (koko kesän ehkä) muksujen synttärikoristeet. Väriä olla pitää.
Taidanpa hilpasta oksasaksien kanssa vielä kävelylenkille hakemaan villejä lupiineja. Nauttikaa huomisesta juhlapäivästä. Me suuntaamme kohti Helsinkiä ja ehkä Pääkkösen saunoille. Palaan kentien kertomaan teille miten unelman kanssa käy, kun sinne ensi viikolla menemme. JÄNNÄÄ!


Comments

 1. Musta tuntuu, että seuraan teidän unelman kanssa taistelua yhtä kiihkeästi kuin te itse =D Kuulostaa niin munkin unelmalta, mutta mä en saa perhettäni liikahtamaan tästä kodista sitten mihinkään koskaan ikinä milloinkaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa et joku muukin on tästä yhtä innoissaan kun mekin. Katsotaan miten tässä oikein mahtaa käydä. Ihanaa kun täällä ovat kaikki niin innoissaan tästä.

   Delete
 2. Ihanaa, kun joka paikka on aivan pullollaan kukkivia ja kaikkia muita ihanuuksia <3

  Aurinkoista viikkoa!

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.