Myyntikuntoon

Muutama postaus sitten saitte kuulla pienen sneak peekin meidän haaveesta eli uudesta kodista. Homma etenee pikkuhiljaa, mutta ei tässä silti vielä mitään päätöksiä olla tekemässä. Ja tehdäänkö sitä koskaan, ratkeaa ajallaan. Huomenna tosin mennään taas talolle muutaman ammattilaisen kanssa tutkimaan lisää sekä selamaan isopino mappeja. Mutta kyllä ne ajatukset vaan ovat jo siellä -kodissa.

Tässä meidän kotitalossa on viime viikkoina tapahtunut pieniä tärkeitä juttuja, sillä lopputarkastuksen jatkoaika on päättymässä. Nämä pikkujutut ovat olleet kesken koko asumisen ajan, mutta näppärä remppamies kävi tekemässä priimaa jälkeä, ja nyt väliin tuntuu, etten mä tästä mihinkään halua muuttaa. Tiiätte kyllä mitä tarkoitan. Tunteet ja fiilikset menevät laidasta laitaan, kun vähän pelottaa kauhistuttaa, mut samalla on tosi innoissaan valmiiksi.

Katselen nyt mielelläni tv-seinän reunaa, joka on nyt niin viimeisen päälle tehty, lattialistaa oviaukon suussa tai paikallaan olevaa kulmalistaa tai ihan vaan uusia lakanoita. Näyttää omaan silmään niin kauniilta, mutta samalla näen miltä siellä uudessa näyttäisi.

Toivottavasti voin piakkoin valoittaa teille enemmän tästä meidän projektista...

Comments

  1. Mä ymmärrän ihan täysin ton fiiliksen. Omalla kohdalla toivon, että oppisin olemaan aloillani, ja kun tämä joskus ikinä milloinkaan valmistuu, osaisin vain nauttia siitä enkä alkaisi jo suunnitella seuraavaa siirtoa :-) Toisaalta, jotkut meistä kai on vaan tämmöisiä, ja toivon teille haaveiden toteutumista jos se on se oikea juttu teille! <3

    ReplyDelete
  2. Tiedän niin hyvin tuon tunteen.

    Nuo lakanat on muuten ihan huippukauniit! <3

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.