Tapetti seinässä

Muutaman kuukauden ehtivät Boråstapeter -tapetit lojuta muovipussissa ennenkuin pääsivät seinälle. Nyt ne ovat siinä ja olemme niin tyytyväisiä. Valitsimme magneettimaalin kaveriksi viherävän LINEN- malliston tapetin. Tapetin hieman kohokuvioinen pinta luo fiiliksen tekstiilimäisen tunnusta ja tuo lämpimän hehkun makuuhuoneeseemme. Se on aivan superihana! 

Moni ei varmaankaan ole ajatellut, että samalla seinällä voisi olla kahta eri materiaalia, mutta meille tämä ratkaisu on mitä parhain ja poikkeaa taas vähän muusta. Kyllä se tapettimieskin soitteli minulle, kun ajelin töistä kotiin ja ehdotti, että jos hän vetäisi tapetin koko seinälle, jotta seinästä tulisi yhtenäinen. Hyvä, etten tullut luurin läpi, mutta jalka alkoi kummasti painamaan kovempaan kaasua. Kävi hetken mielessä, että minkä remppamiehen se äijä onkaan meille palkannut. Mutta vaikka visiot erosivat, niin jälki on niin priimaa. Ja hänkin oli lopputulokseen tyytyväinen, kun tajusi visiomme. Remppamies on viimeistellyt muutenkin taloamme "myyntikuntoon".  
Nyt tilaamaan lisää valokuvia, jotta saadaan seinä visiomme mukaiseksi ennen kuin suunnitelmat muutuvat.

Comments

  1. Onpas onnistunut ratkaisu - ja tosiaan vähän erilainen. Näyttää tosi ihanalta tuo tapetin pinta. <3

    ReplyDelete
  2. Hyvältä näyttää! Meillä on makkarissa yksi seinä tapettia, muut maalattu. Olkkarissa yksi tapettia, yksi lautaseinä ja loput maalattu :D

    ReplyDelete
  3. Mahtavan dramaattinen tunnelma! Todella tyylikäs.

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.