Lauantain tunnelmia

Hui, mikä tuuli tänään onkaan riehunut. Ainoa mikä hyvä puoli tässä kovassa myrskyssä on se, että raketit eivät taida paukkua venetsialaisten kunniaksi. Tai toivon kovasti niin, sillä meillä on niin paukkuarka koira. Olen tänään siivonnut ja laittanut kotiin vähän syksyisempää fiilistä. Tosin siihen riittävät minulle ainakin pelkät kynttilät, mutta tänään vähän muutakin. Uusia hankintoja en ole kotiin tehnyt, vaan kaivoin esille tiilensävyiset koristetyynyt*. Ne sopivat sohvalle 1x2*-malliston tyynyjen seuraksi. Kukkapenkistä kävin pelastamassa punahatut maljakkoon. Siivosin myös yhden hyllyn ja kevensin sen tavaramäärää laittamalla ne ylimääräiset surutta kiertoon. Pääsin alle puolessa tunnissa ainakin 20 tavarasta eroon. Niin tehokas on alueemme Annetaan-ryhmä Facebookissa.

Mies keitteli liedellä viitisen tuntia hirvikeittoa ja se ehti valmistua juuri ennen sähkökatkoa. Nyt odotellaan saunan kuumenemista ja sitten taitaa uni tulla silmään. 

Huomenna on muuten syksyisen Designtori Pakkahuoneella. Minä menen ainakin sinne ja Plantageniin kukkaostoksille.

*saatu bloginäkyvyyttä vastaan

Comments

  1. Meillä ei ollut tällä kertaa edes yhtään sähkökatkoa, mutta pihatielle oli kaatunut puu niin että jouduimme jättää auton tien varteen ja kävellä kauppakassien kanssa kotiin ennen kuin sähkölaitoksen miehet tuli apuun.

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.