Tulossa: Mansen blogikirppis

HELLO pitkästä aikaa! Aika rientää ja kolmas Mansen blogikirppis on pian täällä.  Ihan huikean hieno ja mahtava tapahtuma tulossa!!!!

Oot varmaan jo varannut kalenteristasi sunnuntain 9.10. klo 11-14, että pääset ostoksille. Myymässä Vooninkisalissa on jälleen huippuhieno bloggaajakööri sekä yhdeksän yritystä. 

Tällä kertaa jaossa on 200 upeaa goodie-ÄMPÄRIÄ, joka sisältää tuotteita ja tarjouksia yhteistyökumppaneilta (mm. Jordan, Sokos Herkku, Herbina, Lina, Suvimarja Lifestyle Puoti, Havi's by Havi, K-rauta Rauta-Otra Nekala, Think Today, Natural Goods co / Mádara, Hakola Huonekalu Oy, ViaMinnet, OMAshop, Ainoa graphic design, Tuutilulla). 

Kokemuksesta voin kertoa, että koska jonoa syntyy varmasti tälläkin kertaa, niin ulkosalla on mahdollista ostaa Pyynikin munkkikahvilan munkkeja ja kahvia lämmikkeeksi. Sisätiloissa Tampereen Jäätelötehdas tarjoilee maistiaisia ja herkullista jäätelöä kirppishinnoin. 

Suosittelemme laittamaan jalkaan mukavat kengät, ottamaan mukaan avoimen ja hyvän mielen sekä paljon käteistä eli kolikoita mukaan ja ostoskassin.Vielä kerran! Muista varautua jonottamiseen tälläkin kertaa. Viime vuonna jono meni pitkin Finlaysonin katuja pitkin ja ruuhkaa oli erityisesti ensimmäisen tunnin ajan. Lastenvaunut ja -rattaat kannattaa jättää tilan ulkopuolelle parkkiin. Ovella teitä tervehtii iloinen portsarimme. Kevään kirppiksestä kirjoittamani postauksen voit lukea täältä ja täältä. Voit klikkailla itsesi mukaan tapahtumaan nyt heti Facebookissa.

Myymässä seuraavat blogit:
Mukana häärää myös:Myymässä seuraavat yritykset:

Lina Tervetuloa messiin ja Manseen!

Comments

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.