Kotimme etsii uusia asukkaita

Niin haikeaa, enkä ole kyyneliltäkään välttynyt. Tunteet ja ajatukset ovet menneet lähiviikkoina ristiinrastiin.  Väliin olin peruuttamassa koko juttua ja välillä olen taas innoissani uudesta tulevasta. Mutta kyllä tämä meidän koti on nyt myytävänä. Meidän ei olisi tästä mihinkään pakko lähteä ja olemme todellakin tykänneet asua täällä. Alue on ihana ja rauhallinen ja lapsilla on paljon kavereita. Pienempi pääsee taksilla kouluun suoraan kotiovelta ja vanhempi myös talviaikaan, kun maksaa muutaman euron kyydistä. Lenkille pääsee melkein kotiovelta ja metsäreittejä voi kiertää ristiinrastiin yksin/yhdessä tai koiran kanssa. Naapurin rouvat ovat pitäneet jumppakerhoja ylämäessä, ja kahvia ja munia on saanut lainattua naapureilta. Väliin on voinut jättää muksut hoitoon naapureille ja pihoilla aina joku katsomassa muksujen perään.

Talomme sijaitsee halutulla alueella. Kotoa pääsee nopeasti moottoritielle ja kohti Helsinkiä, ja reilussa vartissa ajaa kesäaikana Tampereelle.  Itse käyn töissä  Hämeenlinnassa ja kesäaikaan ajan sinne noin 30 minuutissa, kauemmin saat joskus seistä Tampereen ruuhkissa. Palvelut (kauppa, koulu, neuvola) ovat n. kolmen kilsan päässä ja kunnan palvelut pelittävät.

Joudumme työpäivien jälkeen ramppaamaan Tampereella, koska muksumme harrastukset vievät sinne jopa viidesti viikossa. Väliin ajan nasta laudassa töistä kotiin, haen lapset, ehkä ehdin kusettamaan koira,  päivällinen nautitaan autossa ja illasta myöhään päästään kotiin. Tämä on yksi suuri syy, miksi laitoimme rakkaan talomme myyntiin ja muutamme lähemmäs harrastuksia. Tietysti uusi persoonallinen asunto vain tuli yllättäen vastaan. Uusi koti sijaitsee alueella, jossa olemme ennen rakentamista asuneet ja jonne olemme aina väliin puheissa palanneet. 

Talomme pohja on tosi toimiva. Alakerrassa on tilaa temmeltä, samoin yläkerrassa, joka tosin on ollut ihan pojan valtakuntaa nämä vuodet. Takka on luonut tunnelmaa olohuoneessa ja monet löylyt ollaan nautittu puukiukaan ritistessä. Iso olohuone ja keittiö yhdessä luovat tunnelmalliset tilat ja näissä on mahtunut isommallakin porukalla viettämään joulut ja muut juhlat.

Voi vitsit miten paljon muistoja tähän taloon liittyykään, mutta joku pääsee nyt luomaan omat muistonsa. Tiedän, että vuodatan vielä monet kyyneleet ja en sitä hetkeä halua vielä ajatella, kun suljen oven viimeisen kerran. Huomenna sunnuntaina 8.1. talomme avaa ovensa vieraille ensiesittelyssä klo 12.30. Klikkaa tästä kohteen esittelysivulle. Tule ja osta tämä ihanan moderni, mutta tunnelmallinen koti ja luokaa omat perinteenne ja muistonne näiden seinien sisällä. 


Kuvat: Vesa Kivimäki.

Comments

  1. Onnea myyntiin! On tullut tuolla sohvalla istuttua ja pojan huoneen sängyssä nukuttua. Hyvin nukutti <3

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.