Uusia suunnitelmia keittiön puolelle

Hyvää alkavaa vuotta! Joulu meni, samoin uusi vuosi. Työt ja talon myyntikuntoon saattaminen ovat pitäneet vaihteeks kiireisenä. Ennen joulua otimme kuitenkin miehen kanssa kahden kesken hengähdystauon tästä kaikesta ja lähdimme Helsinkiin jouluostoksille. Joululahjat jäivät kauppoihin, kun ostoksille oli joku muukin lähtenyt, joten pakenimme Artekille, missä oli vain vähän väljempää.

Kun unohdimme lahjahärdellin, niin meillä oli aikaa ideoida tulevaa uutta kotia lämmin glögilasi kädessä. Kävimme aatonaattona tekemässä alkukaupat uudesta kodista. Huh mikä joululahja koko perheelle, joten mikäs sen mukavempaa nyt kuin visioida vähän joka hetki uuden kodin sisustusta. Muutto kuitenkin lähenee vauhdilla.

Tulevassa kodissa keittiö kokee ehkä isoimman muutoksen, mutta ne suunnitelmat sikseen, minä haluan vain uuden ruokapöydän. Mun suunnitelmissa olisi hankkia Artekin  91 eli pyöreä pöytä, sillä se kävisi tilaan tosi näppärästi kokonsa ja muotonsa puolesta. Mun suunnitelmissa on rakentaa tämänhetkisen ruokapöydän paikalle saareke, jolloin pöytä tulisi enemmän olohuoneen puolelle. Näin saisin lasku/säilytystilaa enemmän. 


Woodnotesin San Francisco-mattoon ihastuin jo Habitaressa ja mieskin sitä tuolla Artekilla silitteli ihastellen. Siinä on värit just passelit, ja tuo ruosteenpunainen/okra on väri, jota varmaan käytämme vähän enemmänkin uuden kodin sisustuksessa.


Artekin A110 punaisena ja vihreänä sai meidät molemmat nyökyttelemään ihastuksesta. On se kiva, et meidän maut menee suht yksiin, paitsi ehkä tuosta seuraavasta sydämentykytyksestä mies oksentaa. Nämä käsikranaatit sopisivat saarekkeen päälle. 


Yhdessä ihanassa Facebook-ryhmässä, jossa on sisustusalan ammattilaisia, harrastelijoita, noh pieni ryhmä ihan sairaan ihania tyyppejä auttoi mua yhden sisustusongelman kanssa. Yksi ihana heistä laittoi kuvan tästä Ellie Cashmanin tapetista, niin mä en saa tota enää mielestäni. Minusta tuo on niin sairaan kaunis. Tästä me varmaan miehen kanssa vielä keskustellaan. Tätä tapettia ei tulisi isoa aluetta, mutta näyttävästi kuitenkin. Tapetista saisin helposti napattua murrettuja sävyjä muihin seiniin.

   
On tää suunnittelu vaan kivaa. Toisaalta sitä vähän jo odottaa muuttoa, mutta toisaalta nyt vain ihastelee siistiä kotia, kun kaikki on tip top. On täällä jo itkut tirauteltu ja eivätkä ole viimeiset.  Näytöt alkavat ihan pian, vinkaan niistä sitten täälläkin. 

Comments

 1. Ihania juttuja tulossa uuteen kotiinne - juttuja odotellessa :)
  Mukavaa loppiaista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä tässä jo oottaa, et pääsis remonttia tekemään.

   Delete
 2. Onnea uuteen ja innolla odotan mitä tuleman pitää <3

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.