Haaveissa


Uusi koti odottaa, ja vaikka remonttia ei olla edes aloitettu, haaveilen vaikka mistä uudesta ja kivasta. Mutta ennen kuin teemme mitään hankintoja, aloitamme sen remontin ja karsimme vanhoja tavaroita. Maalit ja tapetit ovat nyt vihdoin tilauksessa. Työmies vielä hakusessa. Yritän tässä miestä patistaa sen suhteen, kun muuttolaatikoitakin pitäs alkaa täyttämään.
 
Yläkerran aulaan tai alakerran olohuonetilaan sopisi niin ihanasti kotimainen ja muunneltava Link-hylly. Tämä on niin kaunis ja koska asunnossa on säilytystilaa on vähän, tarvitsemme kaunista säilytystilaa sekä ylös että alas.
 
Rakastan kukkia ja maljakoista kaunein, mikä tällä hetkellä silmää miellyttää on tämä Cooee Designin pyöreä ja pullea punainen maljakko.
 
Finlaysonin Räsypalat ovat niin moderneja, että tyttären huone saakin varmaan isoimman Räsypalan lattialle. Uudet Räsytyynyt ovat niin ylimakeita, että ehkä terassille ja olohuoneen lattialle pari isointa mallia.
 
Ikean uutuus Stockholm-kaappi on todella hieno. Minnehän tuo mahtuisi?
 
Ja lopuksi vielä Innoluxin valaisinuutuudet. Suomi 100 vuoden kunniaksi uustuotantoon otettu Lisa Johannes Papen Senator. U-P-E-A!
 

Nämä nyt on vain minun haaveitani ja höpötyksiäni, sillä miehellä on sanansa sanottavana meidän kodin sisustuksessa.
 
 

Comments