Parveke

Uudessa kodissa on nyt alkanut tapahtumaan. Instassa on jo kuvia nähtävillä, jos vaikka kiinnostaa käydä  kurkkimassa aikaansaannoksia. Löydät kuvat instasta hashtageilla #rm_newhome #lofthenkinen. 

Uuden kodin toisessa kerroksessa on pikkuinen parveke, jonka haluan sisustaa kesäksi viihtyisäksi. Tulemme varmasti istumaan siellä usein ja pitkään, sillä tyttäremme huoneemme sijaitsee samassa kerroksessa ja nukahtaminen ainakin alkuun vaatii lähellä oloa. Onneks ei sentään vieressä seisomista/istumista.  

Parvekkeelle haaveilen mukavista pikkuruisista ja kotoisista tuoleista. Olen ihastunut noihin Sika-Designin tuoleihin, joita myy Parolan Rottinki. Nämä kestävät ulkokäyttöä paremmin kuin tavalliset rottinkikalusteet, siksi nämä olisi parempi vaihtoehto lasittamattomalle parvekkeelle. Ja skumppalasin voisi laskea kätevästi pikkuruiselle pöydälle.

Habitaressa Marimekon osastolla oli muutama vuosi sitten tositosi makeet ja rennot istutukset. Kaiteen reunalle laitan runsaasti erilaisia kukkia sillain bomeemin rönsyilevästi.

Lisäksi aurinkovarjo, tunnelmavalot ja matto jalkojen alle, jotta koiran on kivempi köllötellä jaloissa. Odotan jo niitä iltoja. 

Kuvat: IKEA, PAROLAN ROTTINKI, ETUOVI


Comments