Uuden kodin eteinen

Päät ovat täynnä ideoita uuden kodin suhteen ja Pinterestiä minun tuleekin kahlattua pitkästä aikaa oikein urakalla etsien inspiraatiota. Ihan selkeitä säveliä ei vieläkään ole, mutta maalisävyt ja pari tapettia ollaan sentään päätetty. Siinä se sitten onkin. Ajattelin kasata tähän itselleni parit mood boardit, joista voidaan yhdessä jalostaa ideoita eteenpäin. Kokoan pari kuvaa per huone, jotta tämä pysyy edes jollain tapaa hanskassa. Jokaisessa kuvassa on sitä jotakin, mutta mitä. Aloitetaan asunnon eteisestä.

Ensinnäkin se on pieni. Siihen ei kauheasti mahdu, joten fiksusti täytyy miettiä. Sisääntulon pitää olla kuitenkin tyylikäs ja kuvan musta seinä puhuttelee minua kovastikkin. Ja taulu seinässä, joka ei näytä kuitenkaan niin eteismäiseltä kuitenkaan. Joku penkki on hyvä olla, että saa kenkänsä jalkaan. Tuo konjakinvärinen ei näytä ollenkaan hullummalta. 

Vieraita varten tarvitaan tyylikäs naulakko ja kenkäteline. Kuvan näyttävät telineet ovat Tapio Anttilan Mixrack-sarjaa, joiden muotokieli sopisi kotiimme täydellisesti.

Matoksi sisalmatto, joka on jo aiemmassa kodissa todettu hyväksi eteisessä. Se ois sit niinku siinä.
Seuraavaksi sitten olohuone. Pysyhän kuulolla.

Comments