Pesämäinen makuuhuone


Makuuhuoneen voimakas, mutta niin ihana tapetti kaipaa rinnalleen pehmeyttä ja pesämäisyyttä. Sisustus uudessa kodissa on vielä osittain kesken vähän siellä ja täällä, mutta haluankin rauhassa etsiä ja tutkailla sopivia vaihtoehtoja. Sopii tosin hyvin muuten tyypille, joka haluaa saada kaiken heti valmiiksi. Mutta olen jo pidempään päättänyt toimia näin, enkä osta väliaikaisratkaisua, vaikka vaihtelukin toki väliin piristää. Mutta vaihtelu tehdään vaikka lakanoita vaihtamalla, ja suosittelen vaihtamaankin välillä.
Makuuhuoneemme sijaitsee aivan katutasossa ja vaikka ikkunassa onkin kaihtimet ja yksi pellavaverho, niin läpikuultavat valkoiset verhot vielä haluan tuomaan muhkeutta ja  enemmän yksityisyyttä, sillä en halua ihmisten tuijottelevan sisälle. Verhot saavat olla rennot valoa läpipäästävät ja yksiväriset, mieluiten valkoiset. Kollaasin verhot ovat Himlan.
Sängyn vierelle jalan alle kaipaan myös mattoa. Pohdin, että pitäisikö se olla iso matto, joka menee reilusti sängyn alle pölyä keräämään, vai  laitanko molemmille puolille omat pienet matot. Ihastuin tähän Himlan mattoon, mutta ehkä se saisi kuitenkin olla sellainen ihanan pehmeä ja muhkea. Ja vaalea. Hups (vaaleille väreille)! 
Makuuhuoneesta puuttuu vielä kattovalaisinkin ja olen ihastunut/rakastunut tähän Petite Friture Vertigo-riippuvalaisimeen. Valaisin saisi olla kepeä, joka ei bloggaa juurikaan tapettia. Tuossa tulisi juuri ihanasti lampun varjostimen väleistä tapetti esille.  Mutta tulisko valaisin tarpeeksi esille... noh, tapetti on pääosassa ja valaisimen pitää valaista, mutta sen pitää olla hyvännäköinen ja sopia kokonaisuuteen.  

Toinen vaihtoehto jota pyörittelen päässäni koostuu Vm-Carpetin Satine-matosta ja Puine.fi- vanerivalaisimesta. Valaisimen muotoon olen erityisen ihastunut ja pehmoinen matto...


Comments