Halvalla nääs_Mansen blogikirppis 8.10.

Huh, tämä päivä onkin mennyt tavaroita läpikäydessä ja hinnoitellessa. Ensi sunnuntaina on Mansen blogikirppis. Kirppis on JO neljäs, ja veikkaan, että tästä tulee kovin kirppis koskaan. Mukana on tälläkin kertaa huipputyyppejä ja bloggaajien pöydät notkuvat ihanista tavaroista. Kannattaa klikata itsensä tapahtumasivulle KLIK , sillä sinne tipahtelee tai on tipahdellut paljastuksia mitä myyntiin on kelläkin tulossa. Lisäksi yritysten tarjouksia näet sivustolta.

Mun pöydältäni tulet löytämään tuotteita tosi edullisesti. On tuttuun tapaan lasten sisustustuotteita, verhoja, naistenvaatteita, lastenvaatteita, tyynynpäällisiä, leluja... Olen hinnoitellut kaikki tuotteet 1-10 eur välille ELI kallein maksaa vain kybän. Halvalla saa hyvää, todellakin. 


Kyllä kuulkaa taas vähän jännitää. Pistäkää jakoon mainosta ja kutsukaa kaverit ja naapurit hyville ostoksille vaikka vähän kauempaakin.

Muistakaa tälläkin kertaa:

1. Laittaa jalkaan mukavat kengät.

2. Varata kiva ja avoin mieli mukaan.

3. Pientä rahaa ja niitä kolikoita please!

4. Varaudu jonottamiseen.

5. Lastenvaunuilla ei mahdu sisälle, joten ne jätettävä ulos vartioimattomaan parkkiin.

6. Ovellamme teitä tervehtii aina iloinen portsarimme, joka toivottaa jokaisen teistä tervetulleeksi kirppisostokoksille.

Nähdään sunnuntaina!


Comments